IKRA galerijoje – madingiausi Dizaino savaitės renginiai

Šiomis dienomis Klaipėdoje ir kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose šurmuliuoja jau 10-oji Dizaino savaitė. Festivalis „IKRA mada” ir IKRA galerija yra oficialus Dizaino savaitės partneris, inicijuojantis mados dizaino kaip vienos iš populiariausių ir reikšmingiausių dizaino krypčių vystymąsi Klaipėdos regione, tad šia proga visus kviečia į madingiausius Dizaino savaitės renginius.

Benas_Bogusas_design.

Beno Bogušo kolekcija. Organizatorių nuotr.

Gegužės 7 d. (ketvirtadienį) 19 val. vyks keturių perspektyviausių Lietuvos mados dizainerių kolekcijų pristatymas, kuriame bus galima pamatyti Lilijos Larionovos, Liucijos Kvašytės, Beno Bogušo ir Sandros Mockutės kolekcijas. Bilietus galima įsigyti „IKRA galerijoje” (Bangų g. 5A, Klaipėda) arba prieš renginį (kaina 5–7 Eur.)

20–22 val. vyno taurė, vinilai ir POP-UP’o atidarymas, bendravimas su dizaineriais IKRA galerijoje.

Gegužės 8 ir 9 d. nuo 12 iki 20 val. visi klaipėdiečiai ir miesto svečiai kviečiami į IKRA galeriją, kur vyks mados ženklų POP-UP’as. Turėsite išskirtinę progą susipažinti su perspektyviausiais Lietuvos ir užsienio mados dizainerių darbais, juos apžiūrėti, pasimatuoti ir įsigyti. Pristatomi ženklai: „Lilija Larionova fashion”, „benas bogušas De SIGN”, „FUMparFUM/created by Aistis Mickevičius”, „DD Workshop”, „Tadam”, „SmartART design”, „Naked Bruce”, „A Chair and a Table”, „One Wolf” (LV), „Dace Bahmann” (LV), SALT (LV), „Miss Falcon”, „Sąsagos su litais”, „ŠIP ŠOP butikas”, „Butique 7″, „Light House butikas” ir daug kitų! Renginys nemokamas.

Daugiau informacijos rasite socialiniame tinkle „Facebook”: „Fashion POP-UP”.

Parašykite komentarą