Dizaino studija „Pliustrys” stebina 3D technologijomis

Klaipėdiečių komanda „Pliustrys”, jau žinomi kaip šou kostiumų dizaineriai, pristatė naują interjero detalių kolekciją, atspausdintą 3D spausdintu.

plius3_1

Cveti Zabiela nuotr.

„Pliustrys” kūrėjams neliko kūrybinių ribų – jas visas panaikino pačių susikonstruoti 3D spausdintuvai, su kurių pagalba ir gimė naujoji interjero detalių kolekcija „Faux Taxidermy”.

Šviečianti realaus dydžio meškos galva, raganosio biustas, dvigubai didesnė nei realybėje egzistuojanti avino galvos kaukolė bei realaus dydžio liūtas – tai tik dalis interjero detalių, kurias „Pliustrys” komanda atspausdino 3D spausdintuvais.

Fotografės Cveti Zabiela įamžintoje fotosesijoje pasirodė baltas liūtas, kuris yra Čikagos meno instituto įėjimą saugančio liūto skulptūros skenuotė, atspausdinta visai čia pat – „Pliustrys” studijoje Klaipėdoje.

Paklausti, kur būtų galima apžiūrėti tokių 3D realaus dydžio spausdinių, dizaineriai atskleidžia: „Mūsų darbus kol kas pamatyti galite tik internetinėje erdvėje, tačiau svarstome ir apie artimesnį 3D technologijų ryšį su visuomene. „Faux Taxidermy” kolekcija mums svarbi ne vien kaip dizaino objektai, tačiau ir kaip galimybė parodyti žmonėms, jog technologijos labai sparčiai juda į priekį ir ant sienos kabinti galima identišką 3D trofėjų išsaugant gyvybę.”

„Pliustrys” informacija

Parašykite komentarą